Nieuws

'PSV dient verzoek in bij KNVB om komende speelrondes te verplaatsen'

'PSV dient verzoek in bij KNVB om komende speelrondes te verplaatsen'

14-11-2021 14:57

PSV hoopt dat de komende twee Eredivisie-speelrondes verplaatst, schrijft het Eindhovens Dagblad. Voor de Eindhovense club betekent dat wedstrijden tegen Vitesse en sc Heerenveen. PSV heeft de KNVB verzocht om tot uitstel over te gaan.

Er wordt de komende drie weken zonder publiek gevoetbald om de ziekenhuiscijfers omlaag te krijgen. De lege stadions zijn voor alle Eredivisie-clubs een flinke streep door de rekening, gezien de inkomsten uit onder meer ticketverkoop en horeca. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat de wedstrijden mogelijk naar begin januari gaan, de krant heeft het over 7 tot 9 januari.

De Europa League-wedstrijd tegen Sturm Graz wordt sowieso zonder publiek gespeeld omdat daar geen oplossingen voor zijn. De thuiswedstrijd tegen FC Utrecht kan gewoon op zondag 4 december worden gespeeld, mits de aftrap voor na 18.00 uur gepland staat.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!