Nieuws

'Barça bombardeert Alonso tot prioriteit nummer één na afketsen Azpilicueta'

'Barça bombardeert Alonso tot prioriteit nummer één na afketsen Azpilicueta'

05-08-2022 08:25
1

FC Barcelona hoopt nog altijd op de komst van Marcos Alonso. De Spanjaard geldt naast César Azpilicueta als belangrijk transferdoelwit voor in de verdediging, maar laatstgenoemde verlengde donderdag zijn contract bij Chelsea. Volgens Mundo Deportivo is Alonso bereid om ‘geweld’ in te zetten om een overgang te forceren.

Volgens het Spaanse medium gold Azpilicueta als hét doelwit om de verdediging te versterken, maar Barcelona zou zijn pijlen nu voor de volle honderd procent op Alonso hebben gericht. Eerstgenoemde trad donderdag met Chelsea naar buiten over de verlenging van zijn verbintenis tot 2024, maar dat is bij zijn collega niet het geval.

De zaakwaarnemer van Alonso werd al gespot in Catalonië. Volgens de krant was hij daar om te spreken met vertegenwoordigers van Barça. De linksback zou maar wat graag naar zijn geboorteland terugkeren en bereid zijn om ‘een transferverzoek’ in te dienen om de overgang mogelijk te maken.

Chelsea is op de achtergrond al bezig met het binnenhalen van een opvolger van Alonso. The Blues zijn zeer dicht bij een overgang van Marc Cucurella. Speler en club zijn al akkoord, maar de werkgever van de Spanjaard (Brighton & Hove Albion) moet nog rond komen met de club uit Londen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!