Nieuws

Jans wil sterkhouder niet kwijt: 'Zelfs voor de hoofdprijs lijden wij verlies'

Jans wil sterkhouder niet kwijt: 'Zelfs voor de hoofdprijs lijden wij verlies'

5 augustus - 07:50 Laatste update: 07:52
3

Ramiz Zerrouki houdt de gemoederen flink bezig bij FC Twente. In navolging van technisch directeur Jan Streuer heeft ook trainer Ron Jans zich uitgelaten over het mogelijke vertrek van de Algerijn.

Na afloop van de gewonnen wedstrijd van Twente bij FK Cukaricki (1-3), luchtte Zerrouki zijn hart over een mogelijke transfer naar Feyenoord. Als het aan Jans ligt, blijft de sterkhouder in Enschede. Toch is de oefenmeester zich ervan bewust dat hij geen al te grote vinger in de pap heeft. "Als trainer zit je in de wachtkamer, want het is een kwestie op clubniveau", aldus Jans in gesprek met RTV Oost.

"Maar je hebt natuurlijk tegengestelde belangen", maakt de keuzeheer duidelijk. "Als Ramiz weggaat, zelfs voor een hoofdprijs, denk ik dat wij verlies lijden. Hij heeft zich zo goed ontwikkeld... Wij moeten in dat geval zien dat we een goede vervanger halen. Die staat niet klaar in de paskamer."

Zerrouki geldt als doelwit nummer één om de mogelijk vertrekkende Fredrik Aursnes op te volgen. De Noor staat in de nadrukkelijke belangstelling van Benfica. Het eerste bod van vijf miljoen van Feyenoord op Zerrouki werd naar de prullenbak verwezen, vrijdag gaan Twente en de Rotterdammers weer verder om de tafel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie