Nieuws

Streuer over Zerrouki-transfer: 'Het is niet zo dat het dan ook gaat gebeuren'

Streuer over Zerrouki-transfer: 'Het is niet zo dat het dan ook gaat gebeuren'

4 augustus - 23:14
2

Ramiz Zerrouki liet zich na het Europese duel van FC Twente uit over een mogelijke overstap naar Feyenoord. De Algerijn ziet het wel voor zich, maar dat betekent niet dat het ook daadwerkelijk gaat gebeuren, aldus technisch directeur Jan Streuer bij TC Tubantia.

Streuer geeft aan dat het eerste bod van Feyenoord 'bij lange na niet toereikend' is. De Rotterdammers kwamen met een voorstel van vijf miljoen euro plus bonussen, maar Twente zit hoger in de boom. Trainer Ron Jans sprak zelfs al over tien miljoen. "Er moet nog heel wat gebeuren. Het is niet zo dat als een speler wat wil, dat het dan ook gaat gebeuren", aldus Streuer tegenover het medium.

Zerrouki zelf wil maar wat graag naar Feyenoord. De middenvelder ziet de Stadionclub als een stap vooruit. "Ik hoop persoonlijk dat de club met mij meedenkt. Ik heb alles gegeven in de tijd dat ik voor FC Twente heb gespeeld en me altijd goed opgesteld. Twente heeft mij ook een mooie kans gegeven en ik denk dat het nu een win-win kan zijn voor alle partijen”, klonk het.

Zerrouki moet de opvolger worden van de mogelijk vertrekkende Fredrik Aursnes. De Noor wordt begeerd door Benfica. Vrijdag praten Twente en Feyenoord verder over de deal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie