Nieuws

'Fortuna Sittard neemt na één jaar afscheid van Fransman om bijzondere reden'

'Fortuna Sittard neemt na één jaar afscheid van Fransman om bijzondere reden'

04-08-2022 22:05

Fortuna Sittard heeft afscheid genomen van Samy Bahdadi. De 25-jarige Fransman keert weer terug naar zijn vaderland om te gaan spelen voor USL Dunkerque, dat uitkomt op het derde niveau van Frankrijk.

Eén jaar geleden pikte Fortuna Baghdadi op bij RC Grasse, een club die nog een treetje lager speelt dan de club waar hij nu aan de slag gaat. In de Eredivisie speelde hij tien wedstrijden, waarvan hij vier keer als basisspeler aan de aftrap verscheen. Eén keer kwam hij tot scoren.

Ondanks het gebrek aan speeltijd, weet de Limburger dat zijn vertrek niet daar aan ligt. De Fransman zou last hebben van heimwee. Alles bij elkaar leek het de club uit Sittard een goede zaak om mee te werken aan een transfer, en die komt er nu van naar Dunkerque. De Eredivisionist krijgt geen transfersom vergoed, maar heeft wel een optie tot koop bedongen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!