Breaking news

'Premier League-interesse in Senesi neemt toe: West Ham meldt zich in Rotterdam'

'Premier League-interesse in Senesi neemt toe: West Ham meldt zich in Rotterdam'

4 augustus - 19:44 Laatste update: 20:01
3

Woensdag werd bekend dat Bournemouth Marcos Senesi maar wat graag wil inlijven, maar daar is donderdag ook West Ham United bijgekomen. The Hammers zijn bereid om de concurrentiestrijd aan te gaan met de Premier League-promovendus, meldt 1908.nl.

Dat West Ham zich meldt, is opvallend te noemen. De club uit Londen telde deze zomer al 35 miljoen euro neer voor Nayef Aguerd, een linker centrale verdediger die op dezelfde positie speelt als Senesi. De Marokkaan is alleen geblesseerd geraakt en dus zal er een vervanger moeten worden opgepikt.

Die vervanger moet in Rotterdam worden opgepikt. Ook West Ham krijgt het prijskaartje van Senesi te horen: vijftien miljoen euro. Een schappelijke prijs, waarvan Feyenoord nog een deel van de winst af zal moeten staan aan San Lorenzo, de vorige club van de Argentijn.

Mocht de deal van Senesi ervan komen, dan heeft Feyenoord ook al een vervanger op het oog. David Hancko van Sparta Praag wordt veelvuldig genoemd in De Kuip. De 24-jarige verdediger is Slowaaks-international en zinspeelt op een vertrek uit Tsjechië.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie