Transfernieuws

'Premier League-clubs op vinkentouw voor Zirkzee: Bayern voert gesprekken'

'Premier League-clubs op vinkentouw voor Zirkzee: Bayern voert gesprekken'

04-08-2022 16:18 Laatste update: 16:21

Joshua Zirkzee staat in serieuze belangstelling van Fulham. Naar verluidt is de promovendus van de Premier League in gesprek met Bayern München over een mogelijke transfer van de 21-jarige spits.

Dat meldt het Britse Evening Standard. Zirkzee lijkt op een dood spoor beland te zijn in München, waardoor hij graag wil vertrekken uit Duitsland. De talentvolle spits geniet veel Engelse interesse. Naar verluidt willen Fulham, Bournemouth en Southampton Zirkzee alledrie binnenhalen. Eerstgenoemde zit op dit moment op het vinkentouw. In Londen zal de jeugdinternational van Oranje moeten gaan concurreren met Aleksandar Mitrovic, de topscorer van de Championship van afgelopen seizoen.

Eerder vandaag werd al bekend dat ook Justin Kluivert op de radar staat bij Fulham. De promovendus is bereid om tien miljoen euro te betalen voor de 22-jarige vleugelaanvaller van AS Roma. Volgens de Italiaanse journalist Nicolò Schira kan Kluivert een vijfjarig contract gaan ondertekenen op Craven Cottage. Eerder deze week kreeg Kluivert te horen van trainer José Mourinho dat hij niet meer welkom is op de groepstraining van Roma.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!