Nieuws

'Als Gakpo blijft en Antony gaat weg, dan wordt PSV kampioen van Nederland'

'Als Gakpo blijft en Antony gaat weg, dan wordt PSV kampioen van Nederland'

04-08-2022 12:54 Laatste update: 12:57
1

Hans Kraay jr. voorspelt dat Ajax kampioen wordt als Antony in Amsterdam blijft. Mocht de Braziliaanse dribbelaar de regerend landskampioen verlaten en Cody Gakpo blijft in Eindhoven, wint PSV volgens de analist de landstitel.

Vrijdag begint de Eredivisie en dat betekent dat de balans opgemaakt wordt. Veel analisten voorspellen wie er aan het eind van het seizoen met de schaal vandoor gaat, zo ook Kraay jr. "Ondanks alle miljoenen die uitgegeven zijn heb ik een hele simpele filosofie", vertelt Kraay jr. bij Op1.

"Er wordt nogal getrokken aan Antony en ik heb het gevoel dat Ajax hem ook voor tachtig miljoen euro niet laat gaan. Ze willen hem echt houden. Als Antony blijft en Cody Gakpo gaat weg bij PSV, dan wordt Ajax kampioen. En als Gakpo blijft en Antony gaat weg, dan wordt PSV kampioen. En als ze allebei blijven? Dan wordt Ajax kampioen", is Kraay jr. van mening.

Hélène Hendriks, presentatrice bij ESPN, twijfelt nog over wie er met de schaal vandoor gaat. "Ik had PSV, maar moet misschien terugkrabbelen. Als de transferperiode voorbij is kan ik het met zekerheid zeggen", klinkt het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!