Nieuws

Volendam verheugd met komst Eiting: 'Dat zegt veel over zijn persoonlijkheid'

Volendam verheugd met komst Eiting: 'Dat zegt veel over zijn persoonlijkheid'

4 augustus - 10:54 Laatste update: 10:56
0

Carel Eiting zette donderdagochtend zijn handtekening onder een tweejarig contract bij FC Volendam. De 24-jarige middenvelder kiest hiermee voor een hereniging met Wim Jonk, waar hij mee samenwerkte in de jeugdopleiding van Ajax. Zowel Eiting als de club zijn erg blij met deze transfer.

Volendam heeft Eiting transfervrij ingelijfd, nadat zijn contract af was gelopen bij Huddersfield Town. "Ik heb heel veel zin om voor FC Volendam te spelen", stelt Eiting op de clubsite. "Een club met veel ambities en een mooie groeipotentie. Ik heb enorm veel vertrouwen in Wim Jonk en zijn team. Ik denk dat hun filosofie over voetbal perfect bij mij past en weet zeker dat ik mij bij hun verder kan ontwikkelen."

Technisch directeur Jasper van Leeuwen is ook erg verheugd met de komst van Eiting. "Carel is niet alleen een goede bekende vanuit onze Ajax-tijd, ook op het menselijke vlak is er altijd contact en een speciale band gebleven. Het staat natuurlijk buiten kijf dat Carel een enorme versterking voor Volendam is, daar lijkt me toelichting overbodig. Dat hij uit vele opties juist voor deze out-of-the-box-uitdaging kiest, zegt veel over zijn persoonlijkheid."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie