Transfernieuws

'Gesprekken tussen Utrecht en Ajax over Klaiber, Engelse clubs op het vinkentouw'

'Gesprekken tussen Utrecht en Ajax over Klaiber, Engelse clubs op het vinkentouw'

04-08-2022 09:46

Sean Klaiber staat mogelijk voor een vertrek bij Ajax. Nadat VoetbalPrimeur eerder al de interesse van FC Utrecht meldde, schrijft het Algemeen Dagblad dat ook twee clubs uit Engeland belangstelling hebben.

De krant schrijft dat er tussen Ajax en FC Utrecht enkel sprake is van gesprekken, geen onderhandelingen. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden voor een transfer, mede omdat de rechtsback nog maar een contract voor één jaar heeft bij de Amsterdammers.

Het is dus allesbehalve zeker dat Klaiber terugkeert op het oude nest. 'Dat komt ook doordat twee Engelse clubs uit de Championship serieuze interesse tonen in de rechtsback', schrijft het AD.

Klaiber maakte twee jaar geleden de gevoelige overstap van Utrecht naar Ajax. De rechtsback veroverde mede door ernstig blessureleed nooit een basisplaats. Onder Alfred Schreuder is er weinig perspectief op speeltijd. De trainer geeft de voorkeur aan Devyne Rensch en daarnaast zijn de Amsterdammers bezig met de komst van rechtsback Jorge Sánchez.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!