Nieuws

Overmars 'druk in de weer', meldt Van Bommel: 'Ik kan natuurlijk niks beloven'

Overmars 'druk in de weer', meldt Van Bommel: 'Ik kan natuurlijk niks beloven'

04-08-2022 08:35

Marc Overmars is nog druk bezig op de transfermarkt met Royal Antwerp FC. Manuel Benson is op weg naar de uitgang, waardoor Mark van Bommel verwacht dat er en vervanger wordt aangetrokken.

Dat laat de trainer van de Antwerpse topploeg weten op een persconferentie. De fans van Antwerp kunnen zich opmaken voor nog wat transfers. Onder meer Arbnor Muja van FC Drita is op de radar verschenen. "Marc Overmars is druk in de weer. Het is zeker de bedoeling om ons te versterken, al kan ik natuurlijk niet beloven dat het er ook effectief van komt", aldus Van Bommel.

Het vertrek van Benson komt niet als een verrassing voor de trainer. "Benson speelde inderdaad goed", citeert Het Nieuwsblad de oud-voetballer van onder meer Bayern München. "We hadden kunnen beslissen om hem aan zijn contract te houden, maar dat hebben we niet gedaan. Beni wilde graag vertrekken, dat had hij eerder aangegeven."

Na het mislopen van de naar Club Brugge vertrekkende Jurgen Ekkelenkamp, schakelt Antwerp door. Eerder kwamen Vincent Janssen, Gastón Ávila, Toby Alderweireld, Anthony Valencia en Christopher Scott al naar België.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!