Transfernieuws

'Willem II'er staat voor absolute droomtransfer: Premier League-club meldt zich'

'Willem II'er staat voor absolute droomtransfer: Premier League-club meldt zich'

04-08-2022 07:25

Jizz Hornkamp maakt mogelijk een droomtransfer naar de Premier League. The Athletic meldt dat Nottingham Forest de aanvaller gaat proberen over te nemen van Willem II.

Volgens de doorgaans goed ingevoerde Engelse krant zouden de gesprekken over een transfer van de 24-jarige Hornkamp al gaande zijn. Forest gaf al 95 miljoen euro uit deze zomer, maar manager Steve Cooper blijft op zoek naar aanvallende versterkingen. Door het vertrek van Louis Graban en Keenan Davis werd de aanval van de Engelse promovendus flink uitgedund.

Hornkamp speelde in de jeugdopleiding bij Ajax, AZ en sc Heerenveen. Bij laatstgenoemde maakte de aanvaller zijn debuut in het profvoetbal. Een echte doorbraak bij de Friezen bleef uit, waarna hij naar FC Den Bosch vertrok. Afgelopen winter nam Willem II de spits over. Tot op heden kwam de spits tot achttien duels voor de Brabanders, waarin hij vijf keer scoorde en drie assists gaf. Hornkamp kan de dertiende aankoop van Forest worden.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!