Breaking news

Update: 'Tóch geen Brugge voor Ekkelenkamp, oud-Ajacied kiest voor Antwerp'

Update: 'Tóch geen Brugge voor Ekkelenkamp, oud-Ajacied kiest voor Antwerp'

04-08-2022 14:04 Laatste update: 14:10

Club Brugge leek zich verzekerd te hebben van de komst van Jurgen Ekkelenkamp, maar De Telegraaf meldt dat de middenvelder tóch voor Royal Antwerp FC kiest. 

De Bruggelingen bereikten een principeakkoord met Hertha over een transfersom van rond de 4,5 miljoen euro voor Ekkelenkamp. De 22-jarige middenvelder verkiest een overstap naar Brugge boven het Royal Antwerp FC van Marc Overmars, Mark van Bommel en Vincent Janssen. Als Ekkelenkamp de medische keuring doorstaat, tekent de middenvelder tot medio 2026.

Brugge had Ekkelenkamp al langer in het vizier en liep daardoor voor op concurrent Antwerp. Ook het feit dat er bij de Belgische kampioen Champions League wordt gespeeld, zou hebben meegespeeld.

Ekkelenkamp speelde in de jeugdopleiding van Ajax en brak daar ook door. De spelverdeler veroverde nooit een basisplaats, waardoor Overmars hem vorig jaar de overstap naar Duitsland liet maken. Ook daar belandde Ekkelenkamp op een zijspoor.

Update: 
De Telegraaf meldt dat Ekkelenkamp Club Brugge heeft laten weten tóch voor het Royal Antwerp FC van Marc Overmars te kiezen. De middenvelder was al geruime tijd in beeld op  de Bosuil, maar leek uiteindelijk voor de Bruggelingen te kiezen. Niets blijkt nu minder waar. De meervoudig Jong Oranje-international kiest toch voor Antwerp. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!