Transfernieuws

'Eerste bod Ajax op Sánchez afgewezen, Club América doet tegenvoorstel'

'Eerste bod Ajax op Sánchez afgewezen, Club América doet tegenvoorstel'

04-08-2022 06:31

Ajax is druk bezig met de komst van Jorge Sánchez. De Amsterdammers bereikten al een persoonlijk akkoord en deden een eerste bod. Club América heeft nu een tegenbod gedaan, meldt De Telegraaf.

Volgens de ochtendkrant heeft Ajax 'goede hoop op korte termijn Sánchez (24) te kunnen presenteren als nieuwe rechtsback'. Eerder werd er al een mondeling akkoord met het management van de Mexicaan gemeld over een contract tot medio 2027. Het eerste bod van de Amsterdammers is afgewezen en de Mexicaanse topclub heeft een tegenbod gedaan over de transfersom.

Club América wil de Mexicaans international liever niet kwijt, maar ze willen hem zijn droom om in Europa te spelen niet afnemen. De Telegraaf verwacht dat de clubs elkaar uiteindelijk zullen vinden in een transfersom van rond de vijf à zes miljoen euro en een doorverkooppercentage.

In Amsterdam moet Sánchez de concurrentiestrijd aangaan met Devyne Rensch en Sean Klaiber, die beiden geen al te beste indruk maakten in de voorbereiding.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!