Transfernieuws

'Ajax-transfer Sánchez steeds dichterbij, rechtsback reist niet mee af naar VS'

'Ajax-transfer Sánchez steeds dichterbij, rechtsback reist niet mee af naar VS'

03-08-2022 20:42

De transfer van Jorge Sanchez naar Ajax komt steeds dichterbij. Volgens Mundo Deportivo is de Mexicaan niet meegereisd naar de Verenigde Staten met Club América.

Club América reist naar de Verenigde Staten af om daar een oefenduel af te werken tegen het Los Angeles FC van Giorgio Chiellini. Sánchez reist echter niet af naar Amerika. Mundo Deportivo meldt dat dit te maken heeft met een mogelijke transfer van de Mexicaanse rechtsback.

Eerder vandaag meldde De Telegraaf al dat de Amsterdammers in hoofdlijnen akkoord zouden zijn met het management van de Mexicaans international. Ajax heeft goede hoop Sánchez binnenkort al te kunnen presenteren als de nieuwe rechtsback. De nummer één van het voorbije Eredivisie-seizoen is heeft nog geen akkoord bereikt met Club América. De verwachting is wel dat de clubs elkaar snel zullen vinden in een transfersom van rond de vijf miljoen euro.

In Amsterdam moet Sánchez de concurrentiestrijd aangaan met Devyne Rensch en Sean Klaiber, die beiden geen al te beste indruk maakten in de voorbereiding.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!