Transfernieuws

'Nederlandse enclave Atalanta slinkt: Lammers vertrekt wederom op huurbasis'

'Nederlandse enclave Atalanta slinkt: Lammers vertrekt wederom op huurbasis'

03-08-2022 20:17

Sam Lammers staat voor zijn tweede huurtransfer in twee jaar tijd. Nadat de spits van Atalanta Bergamo vorig seizoen aan Eintracht Frankfurt werd verhuurd, wacht nu naar alle waarschijnlijkheid een overstap naar FC Empoli.

Dat meldt het Italiaanse Corriere dello Sport. Atalanta zou met Empoli in gesprek zijn over een huurtransfer van één jaar. Lammers speelde eerder voor PSV, dat hem ook een jaar verhuurde aan sc Heerenveen. In de zomer van 2020 maakte de aanvaller voor zes miljoen euro de overstap naar Italië. Voor Atalanta maakte hij tot op heden twee goals in negentien duels.

Vorig seizoen werd Lammers door de Italianen, mede door de aanwezigheid van concurrenten als Luis Muriel en Josip Ilicic, verhuurd aan Eintracht Frankfurt. Ook die verhuurperiode was geen onverdeeld succes. De spits kwam 22 keer in actie en scoorde daarin maar twee keer voor de winnaar van de Europa League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!