Nieuws

Ajax onthult rugnummers: Ihattaren heeft geen vast nummer toegewezen gekregen

Ajax onthult rugnummers: Ihattaren heeft geen vast nummer toegewezen gekregen

03-08-2022 17:43 Laatste update: 17:55

Ajax heeft de definitieve rugnummers van de selectiespelers voor het aankomende seizoen onthuld. De veelbesproken Mohamed Ihattaren beschikt dit seizoen niet over een vast rugnummer, is te zien op de clubsite

Ajax huurt Ihattaren nog tot de winter van dit jaar. Daarna kunnen de Amsterdammers beslissen om de middenvelder definitief over te nemen voor twee miljoen euro. De 20-jarige spelmaker leek rugnummer 27 te hebben opgeëist, aangezien hij hiermee verscheen tijdens zijn debuut voor Ajax 1 tegen PSV en hij hiermee in de voorbereiding op zijn rug mee liep.

Het verhaal rondom Ihattaren is bekend. De Nederlander met Marokkaanse roots beleefde sportief gezien een goede voorbereiding, maar moest ineens afhaken wegens problemen in de privésfeer. Momenteel werkt hij een individueel trainingsprogramma af zullen er gesprekken worden gevoerd over een vervolgtraject. Een vast rugnummer heeft hij dus (nog) niet toegewezen gekregen.

Verder zijn er een aantal spelers die blij zullen zijn met hun rugnummer. Kenneth Taylor heeft nummer 8 gekregen, van de naar Bayern München vertrokken Ryan Gravenberch. Brian Brobbey heeft nummer 9 op de rug terwijl Owen Wijndal nummer 5 toegewezen heeft gekregen. Calvin Bassey en Francisco Conceição hebben respectievelijk rugnummer 33 en 35.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!