Nieuws

'Utrecht klopt aan in de Keuken Kampioen Divisie voor opvolger van Timber'

'Utrecht klopt aan in de Keuken Kampioen Divisie voor opvolger van Timber'

03-08-2022 17:00

FC Utrecht wil zich versterken met Eliano Reijnders, meldt De Stentor. De 21-jarige middenvelder van PEC Zwolle zou dus actief kunnen blijven in de Eredivisie, door in de Galgenwaard te gaan spelen.

Utrecht zal wel over de brug moeten komen als het Reijnders in wil lijven. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2025 bij De Blauwvingers. De Domstedelingen zijn niet de enige Eredivisieclub die het wel in Reijders – het broertje van Tijani Reijnders van AZ – zien zitten. Ook sc Heerenveen, Excelsior en Sparta zouden hem binnen willen hengelen.

Met het binnenhalen van Reijnders hoopt Utrecht een opvolger te hebben gevonden voor de naar Feyenoord vertrokken Quinten Timber. Qua transfersom lijkt er toch nog een voordeel in te zitten voor Utrecht. Davy van den Berg, middenvelder van Utrecht, gaat het omgekeerde pad bewandelen.

Aankomend weekend mag Utrecht net als elke andere Eredivisieclub weer aantreden voor de start van de Eredivisie. In Brabant wacht de lastige uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s