Transfernieuws

De Telegraaf doet navraag: 'Geen enkele sprake van interesse Ajax in Mertens'

De Telegraaf doet navraag: 'Geen enkele sprake van interesse Ajax in Mertens'

03-08-2022 15:28

De Italiaanse media koppelden Dries Mertens recent aan een transfer naar Ajax. De Telegraaf meldt nu dat er geen interesse is voor de Belg vanuit Amsterdam.

De ochtendkrant meldt dat er bij Ajax navraag is gedaan en er volgde een duidelijk antwoord. Van interesse in Mertens is momenteel absoluut geen sprake. De Belgisch international was in Nederland eerder actief voor AGOVV, FC Utrecht en PSV.

In 2013 maakte de kleine aanvaller de overstap vanuit Eindhoven naar Napoli, waar hij uitgroeide tot een clublegende. De Belg werd topscorer allertijden door het doelpuntenrecord van Diego Maradona te verbreken. Het contract van de Rode Duivel liep af in Napels, waardoor hij op zoek is naar een nieuwe club.

De komst van Mertens leek bij het ontstaan van het gerucht al overbodig. Trainer Alfred Schreuder heeft met Dusan Tadić, Steven Bergwijn, Antony, Brian Brobbey, Francisco Conceição en de waarschijnlijke komst van Lorenco Lucca al opties genoeg in de aanval. Bovendien is ook Mohamed Ihattaren weer aan het trainen in Amsterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!