Reactie

Suárez 'verdrietig' na teleurstellende rentree: 'Kunnen het nog omdraaien'

Suárez 'verdrietig' na teleurstellende rentree: 'Kunnen het nog omdraaien'

03-08-2022 12:14

Luis Suárez heeft na zestien jaar in Europa zijn rentree gemaakt in het shirt van Nacional. De 35-jarige aanvaller deed ruim een kwartier mee, maar wist een nederlaag niet te voorkomen bij zijn jeugdliefde: 0-1.

De aanvaller tekende onlangs een contract bij de club waar hij de jeugdopleiding doorliep en debuteerde in het betaalde voetbal. In het duel met Atlético Goianiense in de strijd om de Copa Sudamericana - het Zuid-Amerikaanse equivalent van de Europa League - kreeg Suárez een staande ovatie toen hij in de 74ste minuut het veld betrad.

Veel indruk wist de Uruguayaanse goalgetter nog niet te maken in de tijd dat hij binnen de lijnen verscheen, alhoewel hij wel een belangrijke rol speelde in een aanval die eindigde met een schot op de paal. Via Instagram liet Suárez na afloop van het duel van zich horen. 'Ik ben blij om weer voor Nacional te spelen. De nederlaag maakt me verdrietig, maar ik ben ervan overtuigd dat we dit nog om kunnen draaien. Laten we ervoor gaan met zijn allen!'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Luis Suárez (@luissuarez9)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!