Transfernieuws

'Cillessen bij Valencia overbodig: NEC heeft beste papieren voor Nederlander'

'Cillessen bij Valencia overbodig: NEC heeft beste papieren voor Nederlander'

03-08-2022 11:54
2

Jasper Cillessen staat op de nominatie om terug te keren naar Nederland. Zijn jeugdliefde NEC hoopt de keeper spoedig over te nemen van Valencia CF.

Diverse buitenlandse media maakten eerder al melding van de interesse van de Nijmegenaren in de doelman. Bij Los Che ziet trainer Gennaro Gattuso geen rol meer weggelegd voor de international van Oranje. Giorgi Mamardashvili speelde Cillessen het afgelopen seizoen uit de basis bij Valencia.

Met zijn salaris drukt de Nederlander zwaar op de begroting bij de club uit de sinaasappelstad. Om ruimte te maken in de salarishuishouding - zodat er nieuwe spelers kunnen worden ingeschreven - is Valencia bereid om mee te werken aan een vertrek. Omroep Gelderland schrijft op basis van 'meerdere bronnen' dat het er 'alle schijn van heeft' dat Cillessen terug gaat keren naar de Eredivisie. Zijn contract bij de La Liga-club loopt door tot medio 2023.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!