Opinie

Ferdinand verwacht veel van Manchester United: Het gaat interessant worden

Ferdinand verwacht veel van Manchester United: "Het gaat interessant worden"

03-08-2022 10:23 Laatste update: 10:59

Rio Ferdinand heeft in gesprek met The Mirror Football zijn voorspelling voor het komende Premier League-seizoen prijsgegeven. Het Manchester United-icoon verwacht dat manager Erik ten Hag in zijn debuutseizoen als derde of als vierde zal eindigen.

Volgens de Engelsman bestaat er geen enkele twijfel welke twee teams uit zullen maken wie zich tot kampioen van de Premier League kroont: Manchester City of Liverpool. Ondanks het feit dat Manchester United afgelopen seizoen slechts 58 punten haalde - het laagste aantal in 32 jaar tijd - verwacht Ferdinand een Champions League-klassering voor Ten Hag.

"Ik verwacht een subplot tussen Chelsea, Manchester United en Spurs - en mogelijk Arsenal - voor de derde en vierde plek. Het gaat interessant worden", zegt Ferdinand tegen The Mirror. Door de boulevardkrant wordt de voormalig mandekker gevraagd welk Premier League-team zich het best versterkt heeft in de huidige transferzomer. "Ik denk niet dat er één ploeg uitspringt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!