Transfernieuws

'Feyenoord wil Aursnes-vervanger voor enkele miljoenen ophalen bij Molde FK'

'Feyenoord wil Aursnes-vervanger voor enkele miljoenen ophalen bij Molde FK'

03-08-2022 10:04 Laatste update: 10:30
2

Fredrik Aursnes wordt in verband gebracht met een transfer naar Benfica. In de zoektocht naar een vervanger voor de middenvelder is Feyenoord uitgekomen bij Sivert Mannsverk, meldt 1908.

De eveneens Noorse middenvelder speelt bij Molde FK, tevens de oude werkgever van Aursnes. Volgens het doorgaans betrouwbare 1908 zijn de Rotterdammers bereid om 'enkele miljoenen' neer te tellen voor de twintigjarige Manssverk. De jeugdinternational kan het beste als '6' uit de voeten. Tot dusver werkte hij 29 officiële duels af in de Noorse Eliteserien. Daarin scoorde hij één keer en gaf hij één assists en pakte hij acht gele kaarten.

Naast de interesse in Mannsverk is Feyenoord bezig met de komst van FC Twente-middenvelder Ramiz Zerrouki. Volgens De Telegraaf hebben de Tukkers een openingsbod van vijf miljoen euro ontvangen voor de 24-jarige Algerijn. Ron Jans liet zich eerder in gesprek met ESPN ontvallen niet te weten of tien miljoen euro genoeg is voor de spelverdeler. Technisch directeur Jan Streuer bevestigde bij RTV Oost de interesse van Feyenoord.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!