Nieuws

Vertegenwoordiger van Van Bronckhorst onthult 'positieve gesprekken' met Rangers

Vertegenwoordiger van Van Bronckhorst onthult 'positieve gesprekken' met Rangers

13-11-2021 19:27

Giovanni van Bronckhorst lijkt hard op weg om de nieuwe trainer van Rangers FC te worden. Een vertegenwoordiger van de Nederlandse oefenmeester liet weten dat de gesprekken tussen de twee partijen positief verlopen.

Rangers zag succescoach Steven Gerrard naar Aston Villa vertrekken en ziet in Van Bronckhorst zijn ideale vervanger. Zaterdag vloog hij naar Londen om te onderhandelen met de clubleiding van The Gers en die gesprekken zijn positief verlopen. Dat zegt een vertegenwoordiger van het kamp-Van Bronckhorst tegen Sky Sports.

Dat zou nog niet betekenen dat de Nederlander zeker is van een dienstverband op Ibrox. De club zou ook nog met andere kandidaten spreken en onder meer Frank Lampard wordt genoemd. Zijn komst zou echter niet waarschijnlijk zijn, omdat Norwich City naar verluidt al zo goed als rond is met het Chelsea-clubicoon.

Van Bronckhorst speelde tijdens zijn actieve loopbaan voor Rangers en kent de club dus goed. Daarnaast vierde hij successen als trainer bij Feyenoord, door in vier jaar tijd alle Nederlandse prijzen te winnen. Bijna een jaar geleden vertrok de voormalig linksback bij Guangzhou R&F, waar hij zijn laatste trainersklus had.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!