Reactie

Van Bronckhost gelooft nog in Rangers-comeback: 'We waren niet van CL-niveau'

Van Bronckhost gelooft nog in Rangers-comeback: 'We waren niet van CL-niveau'

03-08-2022 09:51

Giovanni van Bronckhorst is uitermate teleurgesteld na de 2-0 nederlaag van Rangers FC op bezoek bij het Royal Union Saint-Gilloise. De Nederlander zag zijn ploeg door het ijs zakken en baalt van de strafschop die aan de Belgen werd toegekend.

De manager zag geen 'eenheid' bij Rangers. "Over het algemeen zakten de spelers echter onder hun ondergrens", zegt Van Bronckhorst tegen de BBC. "Het is erg teleurstellend. Vooral omdat onze prestatie niet van het niveau was dat gewend zijn. We waren niet van het het niveau dat je nodig hebt om op Champions League-niveau mee te doen."

Na een 1-0 achterstand bij rust ging de bal in de tweede helft op de stip na een ongelukkig handsbal van Connor Goldson. Van Bronckhorst kon maar met moeite leven met de beslissing om een strafschop toe te kennen. "Je speelt in de grootste competitie van Europa, waar zoveel op het spel staat, en dan is het heel zwaar om zo'n penalty te geven."

Op bijzondere wijze sloot de voormalig linksback af. "Maar, we staan nog steeds gelijk. We kunnen het dinsdag gewoon goed gaan maken op Ibrox. Maar laten we ons vooral concentreren op onze prestaties. Want als we zo voor de dag komen, hebben we zeker geen kans." Dinsdag wacht om 20.45 uur een return. Rangers moet minimaal met twee goals verschil winnen om een verlenging af te dwingen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!