Nieuws

Teze overtuigd van PSV-zege in eigen huis: 'Zij geven ons vaak iets extra's'

Teze overtuigd van PSV-zege in eigen huis: 'Zij geven ons vaak iets extra's'

03-08-2022 07:47

Jordan Teze is overtuigd dat PSV komende dinsdag de klus kan klaren tegen AS Monaco. De Eindhovenaren verzaakten in de tweede helft op bezoek bij de Monegasken, maar sleepten wel een gelijkspel uit het vuur. 

Teze blikt terug op het uitduel én kijkt vooruit naar dinsdag, wanneer PSV de Franse club in het Phillips Stadion ontvangt. "Ik kom niet voor een gelijkspel, je wil winnen. Maar als je kijkt naar de tweede helft... Het was zwaarbevochten, ik denk dat het met 1-1 okee zit", zegt de verdediger tegenover het Eindhovens Dagblad, die zag dat de wedstrijd van zaterdag nog in de benen van de ploeg zat. "We wisten dat het warm zou zijn en zwaar zou worden na de wedstrijd van zaterdag tegen Ajax. Ook omdat we moesten reizen, maar we hebben goede spelers op de bank en het principe blijft hetzelfde."

Het is dinsdag dus do or die voor PSV, maar Teze gelooft in een goede afloop. "We weten dat het goed gaat komen, zeker als onze fans erbij zijn in Eindhoven. In zulke wedstrijden geven zij ons vaak iets extra's", stelt de verdediger. "We hebben veel karakter in de ploeg, blijven vechten. En met onze wapens scoren we altijd, het gaat goed komen", besluit Teze. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!