Reactie

Realistische Van Nistelrooy na PSV-remise: 'Dat zag je heel erg terug in het duel'

Realistische Van Nistelrooy na PSV-remise: 'Dat zag je heel erg terug in het duel'

02-08-2022 23:14

Tevredenheid overheerst bij PSV-trainer Ruud van Nistelrooij na de 1-1 remise van PSV op bezoek bij AS Monaco. De coach geeft aan op meer te hebben gehoopt dan het gelijkspel, maar kan leven met het resultaat.

Via Axel Disasi kwamen de Monegasken tien minuten voor tijd terug tot 1-1, waarna Youssouf Fofana de paal nog teisterde. Dubbele gevoelens overheersen bij PSV, nadat er in de eerste helft nog geen vuiltje aan de lucht was. "Je bent toch teleurgesteld dat je 1-1 speelt", zegt Van Nistelrooy tegen ESPN. "Aan de andere kant ben je ook realistisch en zag je dat in de tweede helft het lampje langzaam uitging."

De wedstrijd tegen Ajax voor de Johan Cruijff Schaal (3-5 zege) werkte door bij de Eindhovenaren. "Wij hebben zaterdag nog een zware pot gespeeld en zij niet. Monaco speelde vorige week zijn laatste wedstrijd en dat zag je heel erg terug. Al met al ben je teleurgesteld dat je niet wint, maar als je realistisch bent, is dit wel een terechte uitslag", aldus Van Nistelrooij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!