Wedstrijdverslag

Benfica wint ruim van Deense ploeg: Neres één van de uitblinkers bij Schmidt

Benfica wint ruim van Deense ploeg: Neres één van de uitblinkers bij Schmidt

02-08-2022 23:07

Roger Schmidt heeft met Benfica uitstekende zakengedaan door het eerste duel tegen FC Midtjylland met 4-1 te winnen. Goncalo Ramos was uitblinker aan de kant van de Portugezen met een hattrick.

In de voorbereiding lieten De Adelaars al zien de smaak te pakken te hebben en ook de Deense formatie moest eraan geloven in de derde voorronde van de Champions league. Voormalig Ajacied David Neres was belangrijk tijdens de overwinning door twee keer het voorbereidende werk te leveren bij de eerste twee goals van Ramos.

Naast Ramos wist ook Enzo Fernández de schijnwerpers op zich gericht door met een schitterende volley uit een corner de 3-0 aan te tekenen. Daarmee zorgde hij voor de ruststand. Na rust deed Midtjylland nog wat terug, nadat Ramos ook de 4-0 had aangetekend. Pione Siso schoot raak vanaf de stip. Daarmee staat Benfica na de eerste ontmoeting al met één been in de play-offronde voor het miljardenbal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!