Reactie

Veerman bijt ESPN-verslaggever toe na vraag: 'Vind je dat gek, of niet?!'

Veerman bijt ESPN-verslaggever toe na vraag: 'Vind je dat gek, of niet?!'

02-08-2022 22:23 Laatste update: 22:35

Joey Veerman is allesbehalve blij met het resultaat van PSV op bezoek bij AS Monaco (1-1). De 24-jarige middenvelder was met een goal van levensbelang voor de ploeg van Ruud van Nistelrooij, maar baalt van de late gelijkmaker van de gastheren.

In de tachtigste minuut scoorde Monaco nadat de bal uit een vrije trap in het strafschopgebied van PSV was blijven liggen. "We kunnen niet tevreden zijn denk ik. We krijgen echt een kutgoal tegen", zegt een geïrriteerde Veerman tegen ESPN.

Volgens de spelverdeler had zijn ploeg dan ook meer verdiend. "Ondanks het feit dat we veel achter de bal hebben aangelopen, denk ik wel dat we met 0-2 hadden kunnen winnen", doelt hij op de gemiste kansen van Guus Til en Ismael Saibari. "We hebben dat tegen Ajax ook gezien, we zijn te slordig aan de bal. Ik weet niet wat dat is. Daardoor lopen we heel veel achter de bal aan. We zijn gelukkig wel heel erg fit, daar hebben we veel aan. Als we zuiniger aan de bal zijn creëren we meer."

Tot slot uit Veerman nog zijn beklag aan het adres van de KNVB over de datum en het tijdstip van de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Op de vraag of PSV vermoeid was, reageert de aanvallende middenvelder fel. "Ving je dat gek, of niet?", bijt Veerman de ESPN-verslaggever toe. "We hebben 2,5 dag geleden gespeeld. Natuurlijk heeft dat meegespeeld. We waren om één uur 's nachts (zondag, red.) thuis. De volgende dag was het herstellen en maandag moesten we weer het vliegtuig in."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!