Transfernieuws

'Advocaten van Memphis proberen transfervrij vertrek bij Barcelona te forceren'

'Advocaten van Memphis proberen transfervrij vertrek bij Barcelona te forceren'

02-08-2022 20:15

De advocaten van Memphis Depay zijn bezig een transfervrij vertrek bij FC Barcelona te forceren. De Spaanse grootmacht heeft de vraagprijs voor de aanvaller op twintig miljoen euro bepaald, maar daar kan de entourage van de international van Oranje zich niet in vinden.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. De rol van Memphis bij FC Barcelona lijkt komend seizoen beperkt. Met Robert Lewandowski en Raphinha werden voor veel geld nieuwelingen binnengehaald. Daarnaast staan ook onder meer Ousmane Dembélé, Ferran Torres en Ansu Fati in Camp Nou onder contract, waardoor het dringen is voor de voorste posities.

De onderhandelingen zijn volgens de doorgaans goed geïnformeerde Italiaan inmiddels geopend tussen de advocaten van Memphis en de clubleiding van Barça. 'Er is no way voor een transfersom van twintig miljoen euro', stelt de doorgaans goed geïnformeerde Italiaanse journalist. De spits zou openstaan voor vertrek, alleen als hij de 'juiste optie' vindt om zijn loopbaan elders te vervolgen.

Naar verluidt is Juventus het concreetst voor Memphis. Daarnaast zou Manchester United de ontwikkelingen rondom de rechtspoot met belangstelling volgen. In het verleden speelde hij één jaar in Engeland.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!