Nieuws

Jans reageert op transferperikelen: 'Weet niet of 10 miljoen genoeg voor hem is'

Jans reageert op transferperikelen: 'Weet niet of 10 miljoen genoeg voor hem is'

2 augustus - 16:55
1

Ron Jans laat weten dat er niemand meer te koop is bij FC Twente. De oefenmeester van de Tukkers gaat wel kort in op de transferperikelen rondom sterkhouder Ramiz Zerrouki

"Ik weet niet of tien miljoen euro wel genoeg is voor hem", reageert Jans in gesprek met ESPN op de vraag of Twente Zerrouki voor dit bedrag kan behouden. "Ze hebben al een aardig bedrag voor een andere middenvelder neergelegd en daar kun je qua kwaliteit wel een vergelijking mee trekken", doelt de 63-jarige Zwollenaar op de transfer van Quinten Timber naar Feyenoord. "Maar als trainer is het niet verstandig om over bedragen dingen te gaan praten, want als trainer verkoop je geen spelers. Het enige wat wij zeggen is dat er bij ons eigenlijk niemand meer te koop is."

Feyenoord zou naar verluidt Zerrouki graag willen inlijven. In Rotterdam wordt de international van Algerije gezien als potentiële opvolger voor Fredrik Aursnes, die de Stadionclub wellicht deze transferzomer nog gaat verlaten. Volgens verschillende bronnen staat de Feyenoord-middenvelder nadrukkeling in de belangstelling van Benfica.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie