Transfernieuws

'Ex-Spartaan Emegha vertrekt na slechts 21 speelminuten bij Royal Antwerp'

'Ex-Spartaan Emegha vertrekt na slechts 21 speelminuten bij Royal Antwerp'

02-08-2022 15:17

Emanuel Emegha gaat Royal Antwerp FC na een half seizoen verlaten, meldt Gazet Van Antwerpen. Naar verluidt gaat de negentienjarige aanvalsleider de overstap maken naar het Oostenrijkse Sturm Graz.

Emegha lijkt niet in de plannen van trainer Mark van Bommel voor te komen, waardoor hij Antwerp wil gaan verlaten. Volgens het Gazet Van Antwerpen zitten de onderhandelingen in de afrondende fase en lijkt een transfer naar Sturm Graz slechts een kwestie van tijd. De nummer twee van Oostenrijk van afgelopen seizoen strijdt met Dynamo Kiev om een ticket voor de derde voorronde van de Champions League.

De jeugdinternational van Nederland maakte afgelopen winter de overstap van Sparta Rotterdam naar Antwerp. In totaal maakte Emegha slechts 21 minuten in de Jupiler Pro League. Hij kreeg eerder deze week ook al te horen dat zijn huidige werkgever hem niet heeft ingeschreven voor Europees voetbal. De Belgen besloten om ex-Ajacied Viktor Fischer een plek op deze lijst te gunnen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!