Transfernieuws

'Brighton speelt in op vertrek Cucurella en klopt aan bij Leipzig voor Angeliño'

'Brighton speelt in op vertrek Cucurella en klopt aan bij Leipzig voor Angeliño'

2 augustus - 11:57
0

Angeliño staat in serieuze belangstelling van Brighton & Hove Albion, meldt het Duitse Sky Sport. De voormalig speler van NAC Breda en PSV moet Marc Cucurella gaan opvolgen op de linksbackpositie.

Cucurella gaat hoogstwaarschijnlijk de overstap maken naar een Premier League-gigant. Een lange tijd toonde Manchester City serieuze interesse in de Spanjaard, maar onlangs ging Chelsea zich mengen in de strijd om de handtekening van de linkervleugelverdediger van Brighton. Naar verluidt is Chelsea bereid om de gewenste transfersom van vijftig miljoen euro neer te tellen. Met dit geld zou de Engelse middenmoter Angeliño terug willen halen naar de Premier League.

RB Leipzig haalde kortgeleden linksback David Raum binnen, waardoor de kans op speelminuten in Duitsland geslonken is voor de voormalig speler van NAC en PSV. Een terugkeer naar de Premier League lijkt dus een goede optie voor Angeliño, die bij Manchester City zes competitiewedstrijden speelde. Volgens BILD zien Hoffenheim en FC Barcelona een eventuele komst van de Spaanse back ook wel zitten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie