Nieuws

De Mos vernietigend over PSV'er: 'Die jongen heeft niets te zoeken op die positie'

De Mos vernietigend over PSV'er: 'Die jongen heeft niets te zoeken op die positie'

02-08-2022 08:29

Eén ding is zeker: Aad de Mos ziet in Ki-Jana Hoever geen rechtsback voor PSV. De analist zou kiezen voor Jordan Teze op die positie, waardoor André Ramalho weer in het centrum geposteerd kan worden.

Hoever had het meer dan lastig in de duels met Steven Bergwijn tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Ajax. Dat zag ook De Mos, die eerder al vernietigend was over de 20-jarige verdediger. "Die jongen heeft niks te zoeken op die positie", zegt hij bij het Eindhovens Dagblad.

"Dat is niet goed voor het team en niet goed voor hem. De trainer ziet dat ook, hij greep ook in door Ramalho in te wisselen en Teze naar rechtsback te verschuiven", gaat De Mos verder. "Ik denk dat dat de beste opstelling is."

Die bevindingen zou Ruud van Nistelrooij ook wel eens kunnen hebben gedaan. Volgens de vermoedelijke opstelling van het AD start André Ramalho in de basis, ten koste van Hoever.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!