Nieuws

'Heracles Almelo wil Bruns (30) verleiden tot een terugkeer op het oude nest'

'Heracles Almelo wil Bruns (30) verleiden tot een terugkeer op het oude nest'

02-08-2022 08:18

Heracles Almeo werkt aan een terugkeer van Thomas Bruns. De 30-jarige middenvelder maakt zijn minuten momenteel voor het Turkse Adanaspor, maar kan met de Almeloërs de Keuken Kampioen Divisie in, meldt VoetbalPrimeur.

Afgelopen zomer vertrok Bruns naar Turkije, maar zou na één jaar alweer het omgekeerde pad kunnen bewandelen. De voormalig middenvelder van Vitesse, PEC Zwolle, FC Groningen en VVV-Venlo heeft nog een éénjarig contract, maar Heracles hoopt hem transfervrij binnen te kunnen halen. Wanneer dat lukt, zal hij naar verwachting een contract voor meerdere seizoenen tekenen.

Mocht Bruns er met Heracles uitkomen, dan keert hij terug bij de club waar het voor hem allemaal begon. In het seizoen 2010/2011 maakte hij zijn debuut voor de club uit Overijssel, waarna nog zes seizoenen volgde waarin hij vrijwel niet meer uit de basis verdween.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!