Nieuws

'Eigenlijk heeft PSV een verdediging voor de Europa League, net als Ajax'

'Eigenlijk heeft PSV een verdediging voor de Europa League, net als Ajax'

02-08-2022 08:02 Laatste update: 08:03

PSV treft met AS Monaco een zware tegenstander in de Champions League. De Monegasken beschikken over een kwalitatief goede selectie en bulken door de verkoop van Aurélien Tchouameni (Real Madrid, honderd miljoen) van het geld. Hugo Borst vreest voor de Eindhovenaren.

PSV had het qua loting wat makkelijker kunnen hebben: Monaco was één van de zwaarst mogelijke lotingen. Borst heeft er niet veel vertrouwen in. “Ik denk dan Frankrijk: Slagers. Prachtig voetbal. Fysiek worden afgetroefd. Monaco heeft meer geld dan PSV. Dat is eng”, aldus Borst in de AD Voetbalpodcast.

Als het aan de Rotterdammer ligt, weet hij wel waar hij het elftal zou wijzingen. “Ik maak me zorgen om de verdediging. Ki-Jana Hoever heeft geen verpletterende indruk gemaakt, ik hoop dat André Ramalho gaat spelen”, aldus Borst, die wel weet welke angels Monaco uit het spel van PSV wil halen. “AS Monaco heeft Cody Gakpo ook gezien en die willen de voorzet eruit halen.”

Dat Ramalho terugkeert, is een must voor de journalist van het AD. “Eigenlijk heeft PSV een verdediging voor de Europa League. Ze zijn niet de enige. Ajax natuurlijk ook. Dat lijkt nergens op”, besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!