Nieuws

Bijzonder verhaal: taxichauffeur van Mané dwingt contract af bij Bayern München

Bijzonder verhaal: taxichauffeur van Mané dwingt contract af bij Bayern München

02-08-2022 07:40

Sadio Mané verkaste deze zomer voor 32 miljoen euro van Liverpool naar Bayern München. Dat heeft hij niet alleen gedaan, want ook zijn vriend Désiré Ségbé Azankpo is meegereisd. Hij was eerst de taxichauffeur van de Senegalees, maar trekt nu zelf ook het shirt van Der Rekordmeister aan.

De 29-jarige Ségbé Azankpo was de chauffeur van Mané tijdens zijn eerste weken in München. Daar is verandering in gekomen, weet het Senegalese voetbalportaal Tággat. Ségbé Azankpo heeft een contract aangeboden gekregen.

Bayern München II zou hem graag aan het team toe willen voegen. Het elftal komt uit in de Regionalliga (het vierde niveau in Duitsland). Ségbé Azankpo begon net als Mané in de jeugd van FC Metz, maar beleefde nooit zo’n rijke carrière als die van de Senegalees-international. Na wat kleine clubs uit Engeland, Roemenië en Slowakije mag hij het nu tot minimaal 2024 proberen bij het tweede van Bayern.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!