Transfernieuws

Rosario en Stengs verwelkomen transfervrije middenvelder van Juventus bij Nice

Rosario en Stengs verwelkomen transfervrije middenvelder van Juventus bij Nice

01-08-2022 22:49 Laatste update: 23:23

Aaron Ramsey maakt transfervrij de overstap van Juventus naar OGC Nice. In Frankrijk wordt de 31-jarige Welshman ploeggenoot van Pablo Rosario en Calvin Stengs. 

Ramsey beschikte bij Juventus nog over een éénjarig contract, maar had in Turijn geen uitzicht op speelminuten in het nieuwe seizoen. Vorig jaar was dat ook al het geval en dus maakte hij het seizoen af bij Rangers FC, waar hij onder trainer Giovanni van Bronckhorst de finale van de Europa League wist te bereiken. Hierdoor kon hij in alle rust op zoek naar een nieuwe werkgever. Ramsey heeft uiteindelijk besloten om zijn carrière te vervolgen in Nice. 

De 31-jarige Welshman heeft een driejarig contract getekend in Frankrijk. Ramsey heeft de nodige Premier League-ervaring. Hij speelde in totaal 262 duels op het hoogste niveau in Engeland, waarin hij veertig keer scoorde en 51 assists leverde. Naast Ramsey wil Nice op korte termijn ook Kasper Schmeichel (Leicester City) en Mattia Viti (Empoli) presenteren. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!