Transfernieuws

Klaiber in belangstelling van Utrecht: 'Geluiden dat ze hem terug willen halen'

Klaiber in belangstelling van Utrecht: 'Geluiden dat ze hem terug willen halen'

01-08-2022 21:57

Sean Klaiber staat in de belangstelling van FC Utrecht, meldt VoetbalPrimeur. De rechtervleugelverdediger heeft bij Ajax komend seizoen weinig perspectief, waardoor een terugkeer naar de Domstad een goede optie zou zijn.

"Er zijn geluiden dat FC Utrecht hem terug zou willen halen. Of dat ook gaat gebeuren zal moeten worden afgewacht, maar dat is ter sprake gekomen", vertelt VoetbalPrimeur-redacteur Tim van Duijn in de voetbalpodcast #DoneDeal.

Volgens het platform wilde Ajax Klaiber betrekken in een mogelijke ruildeal met Quinten Timber. De talentvolle middenvelder is onlangs vertrokken naar Feyenoord, waardoor deze optie niet meer tot de mogelijkheden behoort. VoetbalPrimeur meldt dat het 'op de achtergrond speelt'. Een verhuurperiode behoort naar verluidt ook tot de mogelijkheden.

Klaiber doorliep de jeugopleiding van Utrecht, waarna hij de overstap maakte naar het vlaggenschip. In totaal speelde de Nederlandse rechtsback met Surinaamse roots 152 officiële wedstrijden voor de Domstedelingen, waarin hij negen keer scoorde en 21 assists leverde. In oktober 2020 maakte hij de overstap naar rivaal Ajax, waar hij tot dusver twee landstitels en één KNVB Beker veroverde.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!