Nieuws

'United-transfer Antony van de baan: Amsterdammers vragen astronomisch bedrag'

'United-transfer Antony van de baan: Amsterdammers vragen astronomisch bedrag'

1 augustus - 20:26 Laatste update: 20:29
2

Antony vertrekt niet naar Manchester United, meldt Sky Sports. Naar verluidt vraagt Ajax een transfersom van honderd miljoen euro voor de creatieve vleugelaanvaller en dat is de club van manager Erik ten Hag niet bereid te betalen.

Antony staat al een langere periode in de belangstelling van Manchester United. Volgens verschillende bronnen zou Ten Hag de Braziliaan -met wie hij twee seizoenen samenwerkte- graag willen inlijven. Volgens Sky Sports is Ajax niet van plan om zijn flegmatieke buitenspeler voor een appel en een ei te laten gaan. Naar verluidt hebben de Amsterdammers de vraagprijs onlangs verhoogd naar honderd miljoen, een bedrag dat The Mancunians niet willen neertellen voor Antony. Hierdoor lijkt een transfer van de Ajacied naar Manchester uitgesloten.

Manchester United haalde deze transferzomer echter al wel een andere oude bekende van Ten Hag naar Engeland. Zo maakte Lisandro Martínez voor 57,37 miljoen euro plus tien miljoen euro aan bonussen de overstap van Amsterdam naar Manchester. Daarnaast versterkte de Engelse grootmacht zich ook met Oranje-international Tyrell Malacia en ex-Ajacied Christian Eriksen. Daarnaast lijkt Cristiano Ronaldo te kiezen voor een langer verblijf in Engeland.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie