Transfernieuws

'Contract Sánchez verscheurd door Internazionale, transfer lijkt aanstaande'

'Contract Sánchez verscheurd door Internazionale, transfer lijkt aanstaande'

01-08-2022 19:14 Laatste update: 20:09

Internazionale heeft een akkoord bereikt met Alexis Sánchez om zijn contract per direct te beëindigen, zo meldt Fabrizio Romano. De Chileen kan zo transfervrij vertrekken en heeft zijn volgende bestemming mogelijk al gevonden.

Meerdere clubs zijn in de race om de handtekening van de Chileens international, maar een overstap naar Olympique Marseille lijkt het meest voor de hand te liggen. La provence meldde eerder al dat de aanvaller in gesprek was met de Fransen. Eén voorwaarde voor de overstap was dat het contract tussen Inter en Sánchez verscheurd zou worden, aangezien Marseille niet van plan was een transfersom over te maken. Dit probleem lijkt nu van tafel dus staat niks een overstap naar Frankrijk nog in de weg.

Sanchez speelde eerder voor onder andere FC Barcelona, Arsenal en Manchester United. In Italië heeft de 33-jarige aanvaller geen potten kunnen breken, waardoor ze bij Inter niet rouwig zullen zijn met het vertrek van Sánchez.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!