Breaking news

AZ verrast en haalt Bazoer binnen, middenvelder tekent voor drie jaar

AZ verrast en haalt Bazoer binnen, middenvelder tekent voor drie jaar

1 augustus - 18:31 Laatste update: 19:58
6

Riechedly Bazoer tekent voor drie seizoenen bij AZ Alkmaar. De middenvelder annex verdediger was transfervrij op te halen nadat zijn contract bij Vitesse afliep. Hoewel Feyenoord en PSV in de race waren om zijn handtekening, vertrekt Bazoer richting Alkmaar.

Op de clubkanalen van de Alkmaarders laat Bazoer weten dat het fantastisch is om bij AZ te zijn. "Ik heb goede gesprekken gehad met Max Huiberts en Pascal Jansen. Daarin werd duidelijk wat ze met mij van plan zijn en daar hield ik een erg positief gevoel aan over. Ik kan niet wachten om te beginnen. AZ is altijd een goede ploeg, speelt verzorgd positiespel en is veel aan de bal. Daar hou ik van. Alles klopt en ik ben blij hier vandaag te tekenen."

Met het aanstaande vertrek van Fredrik Midtsjø richting Galatasaray was AZ op zoek naar een versterking op het middenveld. De Noor is momenteel in Turkije waar hij zijn transfer zal afronden. Bazoer sluit per direct aan bij de selectie van trainer Pascal Jansen.

Onder andere Borussia Mönchengladbach en Olympique Marseille werden genoemd als buitenlandse bestemmingen, waardoor de transfer naar AZ verrassend genoemd mag worden. De 25-jarige Bazoer doorliep de jeugdopleiding van PSV maar brak door bij Ajax. Na buitenlandse avonturen bij VFL Wolfsburg en FC porto keerde de Nederlander bij FC Utrecht terug in de Eredivisie  waarna hij richting Arnhem vertrok.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie