Transfernieuws

Twente 'uit beleefdheid' in gesprek met Feyenoord: 'Ze willen Zerrouki, lijkt mij'

Twente 'uit beleefdheid' in gesprek met Feyenoord: 'Ze willen Zerrouki, lijkt mij'

01-08-2022 16:11
1

FC Twente laat Ramiz Zerrouki niet vertrekken naar Feyenoord, maakt technisch directeur Jan Streuer nogmaals duidelijk. 'Uit beleefdheid' gaan de Tukkers wel in gesprek met de Rotterdamse topclub.

Zerrouki is in beeld bij Feyenoord om de mogelijk naar Benfica vertrekkende Fredrik Aursnes op te volgen. "Ja, het klopt dat Feyenoord contact heeft opgenomen. We hebben nog niet gesproken, maar dat gaat wel gebeuren. Ik hoor wel wat ze willen. Maar ze willen de speler, lijkt mij", aldus Streuer bij De Oosttribune van RTV Oost

Het feit dat Feyenoord zich meldt, betekent niet meteen dat Twente zijn verlies zal moeten nemen. "Nee, dat denk ik niet. Feyenoord is een concurrent van ons en niet zo kapitaalkrachtig. Je moet alleen een transfer doen als je er zelf heel tevreden over bent", aldus Streuer.

"Of iedere speler een prijs heeft? We gaan het zien. Het is niet zo dat wij moeten verkopen om verder te kunnen. Voor ons is dat een pre. Wij willen eigenlijk helemaal niet verkopen en een goed seizoen draaien met de spelers. Daar past op dit moment geen verkoop bij. Uit beleefdheid gaan we absoluut in gesprek met Feyenoord, geen enkel probleem, maar we zullen het zien. Het elftal staat, de goede spelers zijn gebleven, we hebben er jonge spelers bij: dit is een uitstekende groep."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!