Nieuws

OGC Nice eist meer van Kluivert en Stengs: 'Ze moeten gaan leveren'

OGC Nice eist meer van Kluivert en Stengs: 'Ze moeten gaan leveren'

13-11-2021 10:45

Justin Kluivert en Calvin Stengs kunnen in hun eerste maanden bij OGC Nice nog geen potten breken. Technisch directeur Julien Fournier van de ambitieuze Ligue 1-club eist snel beterschap.

Nice betaalde vijftien miljoen euro aan AZ voor Stengs, terwijl Kluivert wordt gehuurd van AS Roma met optie tot koop. Hoewel de ploeg van coach Christophe Galtier derde staat in de Franse competitie, is de inbreng van de Nederlanders gering. Kluivert scoorde één keer in vier duels en Stengs staat na acht optredens op één goal.

"Ik verwacht meer van ze", zegt Fournier tegen L'Équipe. "Blessures horen bij het leven van een topsporter, maar het is duidelijk dat ze meer moeten geven. Dat weten ze ook. Ze zijn fantastisch als het gaat om inzet en mentaliteit, maar de realiteit op het veld is dat we het tot nu vaak zonder ze hebben moeten doen. Op een gegeven moment moeten ze een bijdrage gaan leveren."

"We hebben in ze geïnvesteerd en een goede omgeving voor ze gecreëerd. Nu moeten ze gaan leveren. We hebben ze nodig, het zijn niet zomaar spelers", aldus Fournier.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!