Nieuws

Feyenoord-nieuwelingen over fitheid: Ik ben ver van waar ik moet zijn

Feyenoord-nieuwelingen over fitheid: "Ik ben ver van waar ik moet zijn"

01-08-2022 10:56

Feyenoord speelde zondag zijn laatste oefenduel van de voorbereiding tegen Osasuna. Met liefst zes nieuwelingen in de basis verloren de Rotterdammers met 1-2. Ook Quinten Timber en Oussama Idrissi maakten hun opwachting.  

Timber merkt dat er qua fitheid nog progressie te boeken is. "Ik denk dat het een verbeterpunt is dat ik het negentig minuten kan volhouden. Ik ben nu in de 83ste minuut gewisseld, maar ik moet het gewoon negentig minuten kunnen", aldus Timber tegenover Voetbal International.

De middenvelder merkt dat Feyenoord zonder twijfel een treetje hoger is dan FC Utrecht. "Het is een goed niveau, met betere spelers. Dat had ik ook wel verwacht. Daar ben ik blij mee, want ik wil beter worden. Ik ga met plezier naar de club."

Feyenoord betaalde 8,5 miljoen euro voor de Utrechter. Dat betekende een recordbedrag voor de Rotterdammers. "Ik ben niet bezig met mijn prijskaartje. Ik weet wat ik kan en wat ik aan mezelf kan verbeteren. Dat kan ik hier goed doen bij Feyenoord. Ik wil mooie dingen bereiken hier, daar focus ik me volledig op."

Ook Idrissi merkt dat er nog gewerkt moet worden aan zijn fitheid. "Ik zit op dag drie met het team, dus dan ben je nog niet heel fit. Ik ben ver van waar ik moet zijn", aldus de linksbuiten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!