Nieuws

Feyenoord-belangstelling afgewimpeld door Twente: Niet geïnteresseerd

Feyenoord-belangstelling afgewimpeld door Twente: "Niet geïnteresseerd"

01-08-2022 09:08

Feyenoord heeft zich bij FC Twente gemeld voor Ramiz Zerrouki. De Tukkers geven echter aan niet open te staan voor een verkoop van de middenvelder.

De middenvelder van FC Twente staat op de nominatie om Fredrik Aursnes op te volgen bij Feyenoord. De Noor staat in de nadrukkelijke belangstelling van het Benfica van Roger Schmidt. Zerrouki heeft nog een contract voor twee jaar, waardoor Twente een flink geldbedrag zou kunnen vragen.

Technisch directeur Jan Streuer heeft tegenover TC/Tubantia gereageerd op de interesse van de Rotterdammers. "We zullen het verhaal van Feyenoord aanhoren, maar we zijn niet geïnteresseerd in een verkoop", aldus Streuer. "Wij willen ons elftal bij elkaar houden."

Feyenoord toonde eerder ook al interesse in Twente-jeugdexponent Mees Hilgers. Ook de verkoop van de verdediger was onbespreekbaar voor de Tukkers.

Zerrouki had afgelopen seizoen een aanzienlijk aandeel in het goede seizoen van FC Twente. De in Amsterdam geboren Algerijns international vormde samen met Michal Sadilek een ijzersterk blok op het middenveld. De controleur scoorde onder meer een aantal geweldige afstandsschoten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!