Transfernieuws

'De Ketelaere rondt eindelijk transfer af en pakt vliegtuig naar Milaan'

'De Ketelaere rondt eindelijk transfer af en pakt vliegtuig naar Milaan'

01-08-2022 08:54

Charles de Ketelaere mag zichzelf binnenkort eindelijk speler van AC Milan noemen. De jonge aanvallende middenvelder wachtte wekenlang op de onderhandelingen tussen Club Brugge en I Rossoneri en stapt maandag op het vliegtuig naar Italië. 

Dat meldt Het Laatste Nieuws. De drie partijen kwamen het afgelopen weekend rond wat de laatste details betrof en daarmee staat niets meer een transfer in de weg. De Ketelaere tekent een vijfjarig contract en gaat een slordige twee miljoen euro per jaar gaan verdienen. De Belg sluit op zijn vroegst woensdag aan op de training van de Italianen. 

Milan speelt aanstaande zaterdag het laatste oefenduel van de voorbereiding en treft Vicenza. Met een beetje geluk kan "CDK" die wedstrijd al als speler bijwonen en eventueel meedoen. La Gazzetta dello Sport vroeg voormalig Milan-legende Ronaldo wat hij van de Belg vindt. "Ik ken hem eerlijk gezegd niet zo goed", erkent de Braziliaan. "Hoe dan ook: kwaliteit, vista en een moderne touch zijn altijd goed. Hij kan de speler zijn die het team nodig heeft."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!