Transfernieuws

Midtsjö krijgt toestemming van AZ: Noor gaat transfer afronden in Turkije

Midtsjö krijgt toestemming van AZ: Noor gaat transfer afronden in Turkije

31-07-2022 20:49

Frederik Midtsjö reist af naar Turkije om zijn transfer naar Galatasaray te beklinken, meldt AZ via de clubkanalen. De Noor moet de Alkmaarders zo’n 3,5 miljoen euro op gaan leveren.

Afgelopen week kwamen de eerste geluiden over een vertrek van Midtsjö naar buiten. Daar gaat AZ nu aan meewerken. De club uit de Zaanstreek heeft toestemming verleend om af te reizen naar Istanbul, waar hij zijn transfer af kan ronden.

Dat betekent dat de Noor naar alle waarschijnlijkheid zijn laatste wedstrijd al heeft gespeeld. De wedstrijden in de derde voorronde van de Conference League tegen Dundee United zullen dus moeten worden afgewerkt zonder hem. Mocht alles volgens plan verlopen, dan is het zelfs al mogelijk dat Midtsjö de eerste competitiewedstrijd van Galatasaray tegen Antalyaspoor meespeelt.

Dat betekent dat AZ met winst gaat verkopen. Vijf jaar geleden werd de middenvelder namelijk voor om en nabij de één miljoen euro overgenomen van Rosenborg BK. Na zijn komst werd hij al snel een vaste waarde in het team.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!