Reactie

Bijlow door het stof: ‘Deze dingen mogen mij niet gebeuren’

Bijlow door het stof: ‘Deze dingen mogen mij niet gebeuren’

31-07-2022 19:31
2

Justin Bijlow maakte weinig indruk tijdens de laatste oefenwedstrijd van Feyenoord. Tegen Osasuna maakte de Nederlandse doelman een aantal kleine foutjes en verloor zijn team met 1-2.

"Dit was helemaal mijn fout", reflecteert Bijlow bij ESPN op de eerste goal van Osasuna. "We krijgen te veel doelpunten tegen en zeker uit standaardsituaties. Ik gokte op een voorzet, maar hij pakte juist de korte hoek. Dat deed hij heel slim, maar deze dingen mogen mij niet gebeuren." Ook de tweede goal van Osasuna in de slotminuten mag volgens Bijlow niet gebeuren. "Het mag ook zeker niet in de laatste minuten gebeuren. Die bal moet verder weg zodat ze hem niet nog eens in kunnen brengen."

Ook zomeraanwinst Oussama Idrissi reflecteert op zijn eigen spel en de wedstrijd van Feyenoord. "Het was een uitdaging hoe lang ik kon spelen vandaag. De insteek was dertig minuten, maar 45 minuten kon er ook nog wel mee door. Ik zit nog maar op dag drie hier dus dan ben je nog niet heel fit. Dit was mijn eerste wedstrijd in de voorbereiding dus ik ben nog ver van waar ik moet zijn."

Het duel tegen Osasuna was de afsluiter van de voorbereiding van Feyenoord. De Rotterdammers beginnen het nieuwe seizoen op zondag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen Vitesse.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!