Wedstrijdverslag

Ten Hag speelt met United gelijk bij laatste oefenwedstrijd

Ten Hag speelt met United gelijk bij laatste oefenwedstrijd

31-07-2022 18:53

Erik ten Hag heeft zondagavond met Manchester United gelijk gespeeld tegen Rayo Vallecano. In eigen huis werd het 1-1 na goals van Amad Diallo en Fran Garcia.

Donny van de Beek en Tahith Chong begonnen allebei in de basiself voor de laatste wedstrijd van de voorbereiding voor Manchester United. Tyrell Malacia zat op de tribune. Ook Cristiano Ronaldo kreeg een basisplaats van Ten Hag. De Portugese superster sloot later aan in de voorbereiding, omdat hij naar verluidt zou willen vertrekken bij Manchester United. Nieuwe aanwinsten Christian Eriksen en Lisandro Martinez mochten het ook gelijk vanaf het begin laten zien.

United maakt in de eerste helft nog geen indruk. Een goed spelende Eriksen is het grootste lichtpuntje bij de ploeg van trainer Ten Hag. Direct na rust komt United op voorsprong. Diallo schiet van dichtbij een rebound op het schot van Alex Telles achter de doelman van Rayo Vallecano. In de 57e minuut komt Vallecano echter weer op gelijke hoogte na een goal van Garcia. Uiteindelijk houden beide ploegen elkaar in evenwicht. 

Manchester United begint het nieuwe seizoen op zondag 7 augustus met een wedstrijd tegen Brighton and Hove Albion. Rayo Vallecano begint 13 augustus met een uitwedstrijd tegen Barcelona.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!